Jeg svarer meget sjældent opkald fra hemmeligt nummer. For da jeg gjorde, var det nitten ud af tyve gange en flink og indlevende repræsentant for en respektabel virksomhed med et relevant tilbud til mig telefonsælger.

Efter jeg er holdt op med at svare, har jeg lagt mærke til, hvor mange gange, jeg har fået en telefonsvarerbesked efterfølgende: Nul gange. Zero.

Det er interessant. For dem der ellers prøver at fange mig på telefonen uden held, er  flinke til at lægge en besked og forklare, hvorfor jeg gerne må ringe tilbage så snart jeg kan; forklare, hvorfor det er relevant, at vi taler sammen.

Det har jeg aldrig oplevet en telefonsælger gøre.

Så konklusionen må være, at telefonsælgeren ikke engang selv mener, det er relevant, det han eller hun ringer angående. At det er så interessant for mig, at jeg ville kunne finde på at ringe tilbage. Og det er da en falliterklæring!