Jeg har haft jævnt gode erfaringer med Brothers laserprintere, så det var ikke svært at vælge, da jeg skulle have fat i en ny. Særligt ikke, da de lige har opgraderet den mindste model med trådløs forbindelse. Så kan den blive gemt i et skab. Perfekt.

Jeg bestilte fluks og fik hurtigt leveret – det kørte bare. Lige indtil jeg åbnede kassen og quick-start guiden for at komme i gang med at printe.

Kablet, der manglede

Jeg skal bruge et usb-kabel for at få min trådløse printer til at virke? Nå, men det er jo ok, jeg tager bare kablet fra kassen…

Nej, det gjorde jeg så ikke. For der er ikke noget kabel med til en Brotherprinter. Og det er her kæden (eller rettere: kablet) falder af.

For det er helt ok, at opsætningen kræver et kabel, hvis bare det tydeligt fremgår inden jeg bestiller. Ellers forventer jeg det er inkluderet – eller at der er en vej udenom.

I dette tilfælde er det den eneste vej. Ikke verdens undergang for mig, da jeg har en super sød nabo, der lånte mig et usb-kabel. Men hvad nu, hvis han havde været på ferie? Så ville udpakningsglæden ved min nye investering hurtigt have fået ben at gå på. Og i værste fald skulle jeg ud og investere i et usb-kabel for at komme videre. Hvilket er lidt ironisk, når jeg nu har købt en trådløs printer

Pointen

Det er ikke dét, at Brother ikke inkluderer et usb-kabel, jeg synes er fejlen. Ej heller, at opsætningen kræver et usb-kabel. Den dårlige oplevelse kommer fordi “VIGTIGT!”-notitsen står inde i manualen til printeren og ikke i beskrivelsen af printeren hos forhandleren (ikke engang på Brothers egen hjemmeside). Nu når jeg nemlig at få produktet og først i allersidste fase inden mit første print, finder jeg ud af, at jeg ikke kan få lov at printe, før jeg skaffer en ekstra ting.

Det svarer til at købe en bil og så selv skulle skaffe fem liter brændstof for at kunne trille den ud fra parkeringspladsen hos forhandleren…